top of page

Workshops

Theater

In deze workshop staat spelplezier voorop. We gaan aan de slag met bijvoorbeeld typetjes, soap of sketches. De workshop is laagdrempelig en geschikt voor iedereen met en zonder affiniteit of ervaring met toneel.

 

Improvisatietheater & theatersport:

Verrassend, speels, leerzaam, uitdagend en bovenal hartstikke leuk. Leer jezelf en elkaar eens op een andere manier kennen. Samenwerking en spontaniteit staan centraal.  Geschikt voor bedrijfsdagen, teambuildingsprocessen, familiedagen, vrijgezellendagen etc..

 

Presenteren/Spreken in het openbaar:

In deze praktische en speelse workshop ga je op zoek naar je eigen presentatiestijl. Daarnaast krijg je handreikingen die ervoor zorgen dat je gemakkelijk voor een groep staat.  Als jij je op je gemak voelt, voelen je toehoorders dat ook.  In deze workshop krijg je veel praktische tips en oefeningen.

 

Status:

Binnen de theaterwereld wordt er veel gebruik gemaakt van status(- verschillen). Maar ook in het dagelijks leven hebben we hier constant, al dan niet bewust, mee te maken. In deze theatrale workshop word je op een ludieke wijze bewust gemaakt van de rol van status in de dagelijks (werk-) praktijk. Non-verbale communicatie hierbij krijgt ruimschoots aandacht.

 

Argumenteren en debatteren:

In een ideale wereld zouden meningen moeten worden onderbouwd door (deugdelijke) argumenten. In de werkelijke wereld – en de virtuele wereld van de sociale media- gaat het er vaak heel anders aan toe. In deze workshops leren we hoe een deugdelijke redenering met argumenten wordt opgebouwd.  Ook maak je kennis met de belangrijkste drogredenen en denkfouten. De workshop kan worden afgesloten met een debatwedstrijd.

 

 

 

Workshop theatersport

bottom of page