top of page

Wat doe ik?

Ik verzorg workshops, trainingen & cursussen op het gebied van (improvisatie)theater, persoonlijke presentatie, argumentatieleer & ethiek voor uiteenlopende doelgroepen en gelegenheden. Daarnaast ben ik actief als presentatrice, dagvoorzitter en gastvrouw voor bedrijfsdagen, seminars, festivals en feesten. Als actrice ben ik inzetbaar voor producties, trainingen en improvisatievoorstellingen. Mijn palet varieert van naturel, doorleefd spel tot 'larger than life' & humoristisch.

 

Ik ben gewend met diverse groepen mensen te werken.  Zo geef ik bijvoorbeeld theatercursussen aan kinderen, speel ik in een voorstelling voor ouderen,  was ik dagvoorzitter bij de Internationale School voor Wijsbegeerte maar heb ik ook De Dag van het Levenslied gepresenteerd. Deze afwisseling vind ik ook zo leuk aan mijn werk, je komt in alle geledingen van de samenleving. Het past ook bij mij,  Ik vind snel aansluiting bij mensen en voel me gauw ergens thuis.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een greep uit mijn opdrachtgevers:

Lindenberg, huis voor de kunsten,  Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Hogeschool Utrecht, Radbouduniversiteit Nijmegen, Boertien&Partners,  Theaterbureau Klinker, Dag van het Levenslied, Effect business-entertainment, Politie Gelderland-Zuid, ABN-AMRO,  NOC*NSF,  Rotary,  Gemeente Nijmegen,  Scholen voor Voortgezet Onderwijs en Zorg- en welzijnsinstellingen.

 

 

bottom of page